Schimbul cu Elveția.

Schimbul de experiență cu elevii de la școala Kantonsschule Schaffhausen. Vizitează alături de noi Cascada Rinului, stațiunea Stoos, Vierwaldstättersee, orașele Schaffhausen, Appenzell, St. Gallen - Abația Sankt Gallen - Biblioteca, Lucerne, Zürich și multe altele, în cadrul schimbului de experiență cu elevii din Elveția.

”Let's Do It, România.”

“Ziua Națională pentru Curățenie 2018”, desfășurat în context global în 150 de țări sub numele “World Clean Up Day” - “Let’s Do It, Romania!”, cu scopul de a mobiliza cât mai mulți cetățeni pentru a se implica într-o amplă acțiune de ecologizare a zonelor poluate cu deșeuri.


”Uniți în cuget și-n simțiri”, 100 de ani de la Marea Unire.

Eveniment dedicat Centenarului. Materiale prezentate.

Festivitatea aniversară: "500 de ani de la prima atestare documentară a școlii".

Image

Festivitatea de încheiere a anului școlar. Promoția 2023.

Image

Schimbul cu Anglia.

Vizitează alături de noi Palace of Westminster, Buckingham Palace și multe altele, în cadrul schimbului de experiență cu elevii din școala Saffron Walden County High School.

Image

18 octombrie, ziua europeană de luptă împotriva traficului de persoane.

Elevii liceului, Suciu Sabine, Santa Szidonia, Frînc Rebeca, Mucea Larisa și Boeru Răzvan din clasa a X-a E, au obținut premiul special, iar eleva Neagu Minola din clasa a VIII-a B a obținut mennțiune participând la proiectul organizat de Centrul Regional Târgu-Mureş al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) dedicat Zilei Europene de Luptă împotriva Traficului de Persoane, marcată anual în data de 18 octombrie. Coordonator: Psiholog Laura Filip.