”Uniți în cuget și-n simțiri”, 100 de ani de la Marea Unire.

Eveniment dedicat Centenarului. Materiale prezentate.

”Let's Do It, România.”

“Ziua Națională pentru Curățenie 2018”, desfășurat în context global în 150 de țări sub numele “World Clean Up Day” - “Let’s Do It, Romania!”, cu scopul de a mobiliza cât mai mulți cetățeni pentru a se implica într-o amplă acțiune de ecologizare a zonelor poluate cu deșeuri.

Education 4 change. Proiect educațional pentru elevii claselor a V-a.

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Mureș derulează începând cu luna august 2018, proiectul Education 4 change, proiect finanțat cu suma de 17.185 euro prin Granturile SEE - Mecanismul Financiar 2014-2021 în cadrul Programului de Educație, Burse, Ucenicie și Antreprenoriatul Tinerilor în România. Proiectul Education 4 change își propune să inoveze metodele şi tehnicile de lucru cu elevii de clasa a V-a, pentru aria curriculară Consiliere şi Orientare.

Informații

Târgul de dulciuri, 2018!

Posted by Liceul Teoretic Joseph Haltrich Pagina Oficială - Bergschule on Thursday, December 20, 2018

18 octombrie, ziua europeană de luptă împotriva traficului de persoane.

Elevii liceului, Suciu Sabine, Santa Szidonia, Frînc Rebeca, Mucea Larisa și Boeru Răzvan din clasa a X-a E, au obținut premiul special, iar eleva Neagu Minola din clasa a VIII-a B a obținut mennțiune participând la proiectul organizat de Centrul Regional Târgu-Mureş al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) dedicat Zilei Europene de Luptă împotriva Traficului de Persoane, marcată anual în data de 18 octombrie. Coordonator: Psiholog Laura Filip.