Informații

An școlar 2019-2020.

Orarul școlii este disponibil la secțiunea orar.

Bacalaureat 2019

Statistică Rezultate BAC. Liceul ”Haltrich”, C.N. ”Eliade” și L.T. ”Nr.1”, Sighișoara.

Evaluare Națională 2019

Rezultatele candidaţilor pentru Evaluarea Națională 2019.

Bacalaureat 2019

Proba C. Rezultatele candidaţilor pentru proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare în limba engleză.

Proba D. Rezultatele candidaţilor pentru proba de evaluare a competenţelor digitale.

Proba B. Rezultatele candidaţilor pentru proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba germană.

Proba A. Rezultatele candidaţilor pentru proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Calendar Bacalaureat 2019.

Rezultate Simulare. Bacalaureat și Evaluarea Națională 2019

Situația statistică rezultate simulare Bacalaureat 2019.

Situația statistică rezultate simulare Evaluarea Națională 2019.

Vă rugăm introduceți numai! numele de familie(fără diacritice) și C.N.P.-ul pentru a vizualiza rezultatele.

 


Înscriere în învățământul primar (clasa pregătitoare) 2019-2020

Lista copiilor admiși după etapa I.

În cadrul unității noastre sunt disponibile 50 de locuri în clasa pregătitoare. Clasele sunt dotate cu mobilier adecvat și materiale didactice specifice vârstei. De asemenea este disponibil și programul "Școala după școală/Afterschool"

Ziua ”Porților Deschise”, Joi, 28 Februarie, orele 12-15, strada Muzeului nr. 2, (Intrarea lângă Turnul cu ceas). Cu acest prilej, părinții și copiii vor putea vizita spațiile școlare și vor putea discuta cu cadrele didactice.

Criterii specifice și acte necesare pentru înscriere.

Procedura, calendarul, centrele de evaluare psihosomatică le găsiți pe pagina Inspectoratului Școlar Județean. și pe pagina Ministerului Educației Naționale.

Activități la clasa pregătitoare

Slider 04

Examene Cambridge, FCE/CAE

Liceul Teoretic „Joseph Haltrich” în parteneriat cu ”EECentre”, centru autorizat pentru examenele Cambridge, organizează în Sighișoara la sediul liceului două examene în această toamnă, nivelul FCE si nivelul CAE. Examenele vor fi susținute pe calculator la probele scrise. Datele examenelor sunt: FCE 17.11.2018 și CAE 27.10.2018. Termen de înscriere 17.10.2018 FCE, respectiv 27.09.2018 CAE. Tarif înscriere 610 Ron. Elevii proveniți de la clase intensive primesc o reducere de 60 Ron pentru examenul CAE. Pentru înscrieri și informații, va rugam sa va adresați dnei prof. Pușcaș Ana, tel. 0745796629. Vă așteptam cu drag la examenele Cambridge recunoscute la nivel internațional și care se recunosc pentru proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională studiată pe parcursul învățământului liceal(Engleză), din cadrul Examenului de Bacalaureat.

Prezentare examen.

Bacalaureat 2018

Statistica examenului de bacalaureat defalcat pe limbi de predare și profil.
Diagramă interactivă, click pe legendă!


Evaluare Națională II-IV-VI 2018

Evaluarea Națională 2018 pentru elevii claselor a II-a, a IV-a și a VI-a se va desfășura în sălile în care elevii își desfășoară activitatea în mod curent, care pot fi adaptate după caz. Testarea elevilor de clasa a II-a va dura 30 de minute, în timp ce elevii claselor a IV-a și a VI-a vor avea la dispozitie 60 de minute...

Calendar și metodologie. Model Subiecte.


Bacalaureat 2018

Proba C. Rezultatele candidaţilor pentru proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională studiată pe parcursul învăţământului liceal(Engleză).

Proba D. Rezultatele candidaţilor pentru proba de evaluare a competenţelor digitale.

Proba B. Rezultatele candidaţilor pentru proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă(germană).

Proba A. Rezultatele candidaţilor pentru proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Calendar. Bacalaureat 2018.

Proiectul de buget pe titluri de cheltuieli, articole și alineate.

Descarcă proicetul de buget.